Samarbejde Lokalt og Globalt
Forskelle er vitale

Den anerkendte kultursociolog og ledelsesrådgiver Elisabeth Plum samler i denne bog for første gang alle de forskelle, som virksomhederne oplever som udfordrende: Tværfaglighed, siloer, mangfoldighed, tværnationalt samarbejde og samspil mellem HQ og lokale sites. Disse professionelle felter plejer at være adskilte, men de skal ses i sammenhæng, for at tage alvorligt at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Bogens faglige pointer er lettilgængelige og illustreres af mange cases, modeller og redskaber, som læseren kan bruge i sin virksomhed.

Antal sider: 228 sider
Pris: kr. 300,- (inkl moms). Køb den på Saxo.com

Om bogens forfatter

Elisabeth Plum er kultursociolog og pioner indenfor dette felt.

I 2001 var Elisabeth Plum med til at skrive den første bog om mangfoldighedsledelse i Danmark. I 2007 introducerede hun begrebet Kulturel Intelligens i en dansk kontekst som hovedforfatter til bogen Kulturel Intelligens.

Du er bogens målgruppe, hvis du er .....

Du er målgruppen hvis du er leder, projektleder, HR-specialist eller konsulent, der søger ny viden og inspiration til mere effektive og tilfredsstillende samarbejdsformer i virksomheden. Du er også målgruppen, hvis du er på udkig efter alternativer til de traditionelle tilgange til kultur, tværfaglighed og mangfoldighed.

Med i bogen

Arla, A.P. Møller-Mærsk, Chr. Hansen, Coloplast, COWI, Dako, Dong Energy, FLSmidth, Grundfos, IBM-Danmark, ISS, Novo Nordisk, Radiometer, Roskilde Kommune

Indholdsfortegnelse

 1. Forskelle skal bruges aktivt
 2. Bogens vigtigste begreber
 3. Når fagligheder arbejder sammen
 4. Produktudvikling kræver forskellige synsvinkler
 5. Nytænkning på tværs af siloer
 6. Når alder, seksualitet, køn eller etnicitet skaber værdi
 7. Samarbejde i den globale virksomhed
 8. Når globale ansatte flytter rundt
 9. Forandringsprocesser over landegrænser
 10. Hvad kræver det af lederen?
 11. Indsigter at arbejde videre med

Andre udgivelser af samme forfatter: